Home » за сайта и нас

  Здравейте, казвам се Станимир Иванов и пиша повечето неща в този сайт (не съм уеб-администратор, правя каквото мога). Заедно с няколко мои колеги работим в сферата на сухото строителство повече от десетилетие (аз лично от близо 16години) и общо взето с това си изкарваме хляба. Далеч не сме най-добрите и най-компетентните. Напротив! Все още се учим и усъвършенстваме. Винаги се стараем да бъдем в „час“ с най-новите системи за окачени и опънати тавани , сухи подове , преградни стени и предстенни обшивки Обичаме си работата! Дори след толкова години все още работим с „мерак“ и се стремим нашите клиенти да останат доволни от качеството на работата ни, с удоволствие да обитават домовете си и , естествено, да ни потърсят отново, когато имат нужда от нас.

  Когато говорим за сухо строителство в България (за разлика от Западна Европа), все още има доста скептици. Причините за това не са една и две. Основна такава, обаче, е тоталното безхаберие на много „колеги“ ПОСТАВЯЩИ гипсокартон. Основна мисия на този сайт е  да популяризира различните системи   за сухо строителство. Информацията, която   ще получите тук е на база дългогодишния ни опит, мнения на уважавани от нас колеги, технически проспекти на различните производители и др. източници.

 

Относно-

Здравейте , казвам се Станимир Иванов и пиша повечето неща в този сайт . Близо две десетилетия се занимавам професионално с монтаж на системи за сухо строителство (всички видове окачени тавани ,системи с гипсокартон , сухи подове ,опънати тавани и др. Притежавам сертификат на Кнауф , които са лидери в бранша.
Google+ PlusLike On FacebookSubscribe on YouTube Email to us

Популярни публикации

Ремонти в Бургас и цени за окачени тавани Как да си направим сами окачен таван от гипсокартон.1-ва част
Окачен таван от гипсокартон с двойна скара-Как точно да пресметнем материалите?
Гипсокартон Бургас Варна Гипсокартон . Как да избегнем пукнатините ?
Окачени тавани за баня с пана Монтаж на растерен окачен в баня . Част2 – необходими материали
Окачени тавани за баня Растерни Монтаж на растерен окачен таван в баня . Част 1

Последно видео

Категории галерия

Окачени тавани галерия със снимки 2
Окачени тавани галерия със снимки 2
Опънати тавани галерия със снимки 1
Опънати тавани галерия 2 със снимки на опънати тавани
Ниши и рафтове от гипсокартон галерия със снимки 1
Окачени тавани за баня галерия със снимки 1
Сухи подове Кнауф галерия със снимки 1
Гипсокартон в процес на работа галерия снимки 1
Фигури от гипсокартон галерия със снимки 1
3D проекти на окачени тавани галерия със снимки 1

Google+

Фейсбук

Кратко CV

 Екипът на "гипсокартонПро" е с огромен опит в изграждането на системи за сухо строителство.Монтираме окачени тавани , гипсокартон , сухи подове , леки преградни стени , предстенни обшивки и други по малко използвани системи на "Кнауф" почти две десетилетия.От няколко години предлагаме , изработка и монтаж на опънати тавани с платна на различни производители от Франция , Русия и Китай.

Партньори:

ГИПСОКАРТОН,монтаж,цениMVV сгъваеми профили за гипсокартон

контакти:

Варна :  0889 886 037

София : 0878 995 888 

Бургас : 0889 886 037